Evinizi korumak bu kadar kolay ve ekonomik olmamıştır. Desi Alarm & Güvenlik Sistemleri ürünleri ile hiçbir aylık yıllık ücretlendirme olmadan evinizi hırsızlara ve olumsuzluklara karşı koruma sağlayan yerli üretim, Türk malı ev güvenlik sistemleri markası olan; Desi Alarm ve diğer alarm sistemleri arasında farklar nelerdir.

Aylık Ödeme ile Çalışan Alarm Sistemleri

Birçok alarm & Güvenlik firması aylık ücretlendirme ev alarm sistemlerini kurulumunu yapmakta olup; Ürünlerinin satışını değil verdikleri hizmet karşılık kontratlı ve taahhütlü hizmet sunmaktadırlar. Doğal olarak genelde 2 yıllık verilen taahhüt gereği sistemlerinden ayrılamama durumunda sözleşme cayma bedeli tüketiciye yanıltılır. Kurulan alarm sistemini satın almadığınız için sözleşme bitiminde alarm paneli ve dedektörleri firma tarafından sökülerek geri alınır.

Desi Alarm Nasıl Çalışır

Desi Alarm Sistemleri diğer güvenlik markalarından çok farklı olarak çalışmaktadır. En belirgin farkı hiçbir şekilde aylık veya yıllık ücretlendirme olmaması olarak söylenebilmektedir. Bilindik ve alarm markaları aksine Desi üretici bir firmadır ve bütün alarm & güvenlik sistemlerini kendi bünyesinde tasarlamakta ve üretmektedir. Ev alarm sistemlerinde en uygun fiyatlı kapı alarmlarından başlayan geniş ürün yelpazesi yanı sıra, profesyonel kablolu, kablosuz ev veya işyeri güvenlik sistemlerini de son kullanıcılara sunmuştur.

Desi Alarm ve güvenlik sistemleri sizlere hizmeti değil ürünün kendisini satışını yapmaktadır. Yani satın aldığınız alarmların hepsi şahsınıza ait sistemlerdir. Ev veya işyerinizin demir baş eşyası gibi düşünebilirsiniz.

Desi Ev Alarm Sistemleri Modelleri

Tak çalıştır özelliğine sahip bir kapı alarm sistemi ile son kullanıcıların kendi güvenlik sistemlerinin kurulumunu ve montajını yapabileceği Desi Ecoline alarm modelleri en uygun fiyatlı ürün kategorisinde yer almaktadır.

Daha profesyonel ev ve işyeri için çözüm arayanların tercihi Desi Metaline, Desi Proline ve Smartline IOT alarm sistemi olmakta; Bu modeller telefon arama özelliği ile uzaktan cep telefonu veya tabletler üzerinden alarm sistemini kontrol etmenizi sağlayan sistemleridir. Herhangi bir olumsuz bir durumda telefon arama özelliği ile sizin belirlediğiniz 6 kişi aramakta ve sesli mesaj ile alarm durumunu bildirmektedir. Bu özellik alarm sistemi ile sizin aranızda herhangi bir kişi veya kuruluş olmadığı için tamamen ücretsiz teknik bir özelliktir.

Ev Alarmları Fiyatları

Geniş bayi ağı ile kurum ve montaj dahil hizmet sunan, Desi en uygun fiyatlarla son kullanıcılara 2 yıl servis garantili hizmet vermektedir. Desi Alarm Fiyatlarına ulaşmak için tıklayın