2017-2018 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Ereğli Belediyespor dördüncü kez oynayacağı ligde yeni sezonda şampiyonluk hedefliyor. Geçtiğimiz sezonu istediği gibi tamamlayamayan Ereğli Belediyespor yeni sezona yeni teknik adam ve flaş transferlerle girmeye hazırlanıyor.

HÜSEYİN AYDOĞAN EREĞLİ'YE GELİYOR
Geçtiğimiz hafta içinde Ereğli Belediyespor yönetimimin prensip anlaşmasına vardığı tecrübeli Teknik Adam Hüseyin Aydoğan yarın (Salı) Ereğli'ye gelerek yönetimle yeni sezon planlaması yapacak. Yönetimde yeni sezonun detaylarını ve yapılacak transferleri masaya yatıracak olan tecrübeli teknik adamın raporuna göre transfer komitesi transfere başlayacak.

BAL'DA BAŞARILI BİR TEKNİK ADAM

Ereğli Belediyespor yönetiminin anlaşmaya vardığı Teknik Direktör Hüseyin Adoğan Fatih Karagümrük ve Sultanbeyli takımlarını 3.lige çıkarma başarısı gösterdi, Sultanbeyli ile bir kez daha finalden döndü.

RESMİ SÖZLEŞME İMZALANIYOR
Ereğli Belediye Başkanı ve aynı zamanda kulüp başkanı Hüseyin Uysal ve yönetim kurulu üyeleriyle yarın (Salı) masaya oturarak detaylı bir görüşme yapacak olan Teknik Direktör Hüseyin Aydoğan kafasındaki isimleri yönetime ilettikten sonra, Ereğli Belediyespor izleme komitesinin de finallerde takip ettiği futbolcular hakkında görüş alışverişinde bulunacak, ardından resmi imza atılıp yeni sezon çalışmalarına da resmen başlanmış olunacak.

Editör: Pusula Gazetesi