2021 yılı Atletizm Geliştirme Projesi kapsamında gerçekleştirilen Kros yarışmalarında yarı final müsabakaları tamamlandı. Zonguldaklı atletler Birinci Kademisi İstanbul'da yapılan müsabakalarda başarılı olarak Sakarya'da ikinci kademede mücadele etmişler ve burada da başarılı olarak Aydın Didim'de yapılan Atletizm geliştirme projesi bölgesel kros yarı final yarışmalarında Zonguldak'ı temsil ettiler. Kafilede antrenör olarak Ayşe Demirel ve Atletizm İl Temsilcisi Erol Emral yeraldı.

3 KATEGORİDE MÜCADELE VERDİK
Zonguldak Atletizm Kros takımı Aydın Didim'de yapılan müsabakalara Küçük Erkekler, Yıldız Kızlar ve Genç Erkekler kategorilerinde katıldı. Büyük mücadeleler sonunda Zonguldak ekibi finallere katılmaya hak kazanamamasına rağmen turnuva boyunca özellikle İstanbul ve Sakarya'da gösterdikleri başarılı performanslarla sezona damga vurdular. Atletizm Geliştirme Projesi Kroş finallerinin 28 Nisan'da Gaziantep'te yapılacağını belirten Zonguldak Atletizm İl Temsilcisi Erol Emral başta Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'e ve tüm destek verenlere teşekkür etti.

HAKAN YÜKSEL'DEN TEBRİK GELDİ

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ise sporcuların yanı sıra antrenörler Erol Emral ve Ayşe Demirel'i kutlayarak şunları söyledi: "Aydın ilinde yapılan Atletizm geliştirme projesi bölgesel kros yarı final yarışmalarında ilimizi başarıyla temsil eden sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyor başarılar diliyorum"