Geniş bir ürün yelpazesinde hizmet sunan marka kaliteli ürünleri ve her döneme uyan çizgisiyle uzun yıllar boyunca gardroplardaki yerini koruyor. AVVA mont, pantolon ve gömlek modelleri de şık ve rahat bir moda anlayışı ile koleksiyondaki yerini alıyor.

Hem Stil Sahibi Hem Rahat

Sıra dışı bir tarz yaratmaya imkan tanıyan AVVA mont modelleri üzerinize oturan kalıpları ile çekici bir görünüm sağlıyor. Şıklıktan ödün vermeden soğuğa karşı üstün bir koruma sağlayan AVVA montlar kaliteli malzemelerden üretiliyor. Uzun ya da kısa modeller arasında beklentilerinizi karşılayacak bir mont çeşidi mutlaka bulunuyor. Dinamik bir görüntü sunan montlar son moda trendlere göre tasarlanıyor. Farklı kombinlerle uyumlu mont modelleri hem şık ve çarpıcı, hem enerjik ve rahat bir stil yaratıyor.

Kentli ve Dinamik Erkeklerin Tercihi

Rahatına düşkün şehirli erkeklere hitap eden AVVA pantolon modelleri geniş bir renk skalasında sunuluyor. Casual stili pantolonlar günlük kullanımda desenli gömleklerle şık bir uyum sergiliyor. Tişörtlerle kombin edildiğinde ise şıklığa dinamik bir çizgi ekleniyor.

Klasik modeldeki pantolonları ile de dikkat çeken AVVA markası, gerek davetlerde gerekse de iş yaşamında ideal erkek giyim markalarından biri haline geliyor. Marka üretimde kullandığı nitelikli kumaş yapısı sayesinde uzun yıllar giyilebilecek pantolon modelleri tasarlıyor.

Genç ve Cesur Bir Görünümün Adresi

Klasik stildeki, düz renkli AVVA gömlek modelleri günün her anına uyan zarif bir duruş sergiliyor. Çizgili ve kareli desenler bu duruşa hareket katıyor. Modaya uygun olmasının yanı sıra cesur tasarımlara da koleksiyonda yer veren AVVA dikkat çekici bir renk skalası sunuyor. Erkek gömleklerinde çiçekli ve canlı renklere sahip modeller göz alıcı bir etki yaratıyor. Kot pantolon ve kanvas kumaşlara çok yakışan desenli gömlekler tarz sahibi erkeklerin imzası haline geliyor. Renk geçişleri ya da parçalı kumaşlarla dinamizm katılan AVVA gömlekler kesimleriyle de rahatlık sağlıyor. Genç ruhlu erkekler markanın ürünlerinde kendi yansımalarını buluyor.

Dünya modasını yakından takip eden tasarımcıları ile erkek giyimine yön veren AVVA kaliteli ürünleri uygun fiyat anlayışı ile bir araya getiriyor. Kullanıcılarına kendine özgü bir tarzın kapısını aralayan markanın ürünleri incelemeniz için sizi bekliyor. Tüm bakışları üzerinize çevirecek AVVA gömlek, pantolon ve mont modellerine göz atmadan alışverişinizi tamamlamayın!

Editör: Pusula Gazetesi