19-23 Şubat tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Ashihara Karate Avrupa Şampiyonası'na katılan Zonguldaklı sporculardan 3 tanesi kategorilerinde Avrupa şampiyonu olarak büyük başarıya imza atmışlardı.
Zonguldak kafilesi Zonguldak'a döndükten sonra Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel önderliğinde antrenör Bülent Çiçek ve sporcular Vali Erdoğan Bektaş'ı makamında ziyaret etti.
Vali Erdoğan Bektaş'a başta Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve Antrenör Bülent Çiçek şampiyona hakkında bilgiler vererek gelecekteki hedeflerini açıkladılar. Zonguldak'ı ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettiklerini belirten sporcular ise bu başarıların önümüzdeki dönemlerde devam ederek Dünya şampiyonluğuna kadar uzanacağı sözünü verdiler.
Vali Erdoğan Bektaş ise başta antrenör Bülent Çiçek olmak üzere dereceye giren tüm sporcuları kutlayarak gelecekteki yaşamlarına ve spor hayatlarında başarı temennisinde bulundu, her bir sporcuya çeşitli ödüller verdi.
Zonguldaklı Milli Takım antrenörü Bülent Çiçek nezaretinde Avrupa şampiyonu olan Hazal Çatma, Sude Erdoğan, Havvanur Velioğlu, Avrupa ikincisi Bekir Kaya, Avrupa üçüncüleri İlayda Kara, Oktay Ören ve Mahmut Cin Zonguldak'ı gururlandırmışlardı.