Tüm dünya ve Türkiye'de etkisini gösteren corona virüs nedeni ile bir çok iş yeri geçici süre kapatmıştı. Kapanan işyerlerinin ardından Zonguldak'ta faliyet gösteren Westalife AVM ve Esas67 AVM yönetimleri 'Evde Kal Türkiye' sloganı çerçevesinde AVM'yi geçici bir süre kapatma kararı aldıklarını duyurdu.

Vesta Lıfe AVM yönetiminden yapılan açıklama şöyle;
"Değerli Ziyaretçilerimiz,
Dünyada ve ülkemizde yaşanan Koronavirüs salgını(COVİD-19)nedeniyle sizlerin,çalışanlarımızın ve ailelerinizin sağlığı bizler için çok önemli.Bu sebeple devletimizin [#]evdekal yönlendirmeleri doğrultusunda 20 Mart 2020 itibariyle geçici bir süre için kapılarımızı kapatıyoruz.
Bu süre boyunca Migros 12.00-20.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecektir.
Bu zorlu günleri hep birlikte aşacağımıza inanıyoruz.Sağlıklı günler dileriz" denildi.

Esas67 Burda AVM'den de konuyla ilgili açıklama yapıldı:

"Küresel etkisi hala devam etmekte olan Corona Virüs salgını sebebiyle değerli misafirlerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını korumak önceliğimiz.

Ülkemizde alınan tedbirler ve içinde bulunduğumuz kritik süreç dolayısıyla çalışma faaliyetlerimize geçici süreyle ara veriyor ve evimizden çıkmıyoruz. Bireysel ve toplumsal sağlığımız için dışarı çıkmamanın önemini bir kez daha hatırlatıyor, misafirlerimize de [#]EvdeKal diyoruz.

Temel ihtiyaçlarınızı karşılayabilmeniz için AVM içerisindeki Migros 12.00-20.00 saatleri arasında açık olacaktır."