TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'un Teknik Direktörü Serkan Afacan deplasmanda oynanan İnegölspor maçında alınan galibiyetin çok değerli olduğunu vurguladı. Afacan Sancaktepe maçından da galip ayrılarak play-off yolunda bir engeli daha geride bırakmayı hedeflediklerini söyledi.
"TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"
Afacan, ''Pazar günü deplasmanda oynadığımız İnegölspor maçı bizim için önemliydi. Play-off sıralamasına tutunabilmemiz için önemli bir galibiyet aldık. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Tarfatarımıza da teşekkür ediyorum. Oraya gelerek bizleri desteklediler. Güzel bir galibiyet oldu.Maçı değerlendirirsek erken yediğimiz gol direncimiz düşürdü. Ondan çabuk kurtulduk ve beraberliği sağladık. 90+3'de gelen golle kazanmasını bildik. Daha önce de galibiyete ulaşabilirdik. Ama 90+3'de galibiyet çok sevindirici oldu. Bu galibiyete ihtiyacımız vardı'' dedi.
"SAHA VE SEYİRCİ AVANTAJIMIZI KULLANACAĞIZ"
Afacan, ''Sancaktepe bu ligde önemli bütçelerle kurulan bir takım. 7 haftadır onların da yenilmezlik serisi var. İyi futbol oynuyorlar. Ama bizde bu maçı kazanmak istiyoruz. Seyirci ve saha avantajını kullanmak istiyoruz. Özellikle seyircimizi bu maçta kenetlenmiş şekilde görmek istiyoruz. Sosyal medya da görüyorum seyircilerimizin müthiş bir inanmışlığı var. Bizimde inanmışlığımız var" dedi.
"DESTEK BEKLİYORUZ"
Teknik Patron Serkan Afacan, ''Taraftar bizim için her zaman çok önemli. Zonguldakspor seyircisi bizim için artı olacaktır. Onları maçı davet ediyoruz. Lütfen gelsinler ve bizi desteklesinler. Beraber önemli işleri başaracağımızı düşünüyoruz. Bizde taraftarımızda inanmış durumda. Bunu herkese göstereceğiz" dedi.