Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Balı Mahallesinde Daisy isimli köpeğin katili aranıyor. Av tüfeği ile vurulan Daisy'den başka mahallede bir ineğin satırla saldırıya uğradığı ve başka bir köpeğin de Daisy gibi av tüfeği ile vurulduğu iddia edildi.

Ereğli'ye bağlı Balı Mahallesinde yaşayan Karakuş ailesinin köpeği Daisy, oyun için çıktığı boş arazide kayboldu. Aradan geçen zaman içerisinde eve dönen köpeklerini kanlar içinde gören aile, Daisy'yi vakit geçirmeden veterinere götürdü. Av tüfeği ile vurulduğu anlaşılan ve Veterinere hekimin ilk müdahalesi sonrasında Düzce'ye gönderilen Daisy yolda hayatını kaybetti. Konuyla ilgili olarak şikayetlerini Polis ve yetkili birimlere bildiren aile, bunu yapan kişi ya da kişilerin bir an önce bulunmasını istedi. Konuyla ilgili olarak Ereğli Gönülden Hayvan sevenler Derneği'nin de bu iş ile ilgili gerekeni yapmasını isteye aile, av tüfeği ile vurulan Daisy'i öldüren kişi ya da kişilerin bir an önce bulunmasını istedi.

Balı mahallesinde daha önce de bir ineğin satırla saldırıya uğradığı, bir başka köpeğin de av tüfeği ile öldürüldüğü iddia edildi.