2017-2018 futbol sezonunda Birinci Amatör Küme Merkez grubunda mücadele eden ve başarılı bir sezon geçirerek play-off mücadelesinde şampiyon olarak özlem duyduğu Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lige çıkan Capeti Merkez Atölyesispor'da şampiyonluk coşkusu devam ediyor. Kulüp Başkanı Abdulkerim Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu'nu ziyaret ederek şampiyonluk süreci ve takımının son durumu hakkında bilgi verdi. Ziyarette Başkan Abdulkerim Yılmaz'ın yanı sıra yöneticiler Sezgin Kılıçoğlu, Bayram Çolak, Mustafa Ceylan, Antrenör Seyfi Uçar ve futbolcuları temsilen takım kaptanı Ahmet Harman ve Özer Turhan yeraldı.

Yönetimci Sezgin Kılıçoğlu kulübün geleceği ile ilgili Eroğlu'na bilgi verirken alt yapıya önem vererek Zonguldak ve Türk futboluna yeni yıldızlar yetiştirmeyi planladıklarını söyledi. Kılıçoğlu ayrıca kurumun adının spor dallarında da anılarak örnek bir kulüp olmayı hedeflediklerini belirtti. Bu sezon tek bir kırmızı kart görmeyerek fair-play çerçevesinde şampiyon olan Capeti Merkez Atölyesispor'un hedefinin Bölgesel Amatör Lig olduğunu belirten Kılıçoğlu kurumu en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini ifade etti.

EROĞLU'NA FORMA HEDİYE ETTİLER

Kulüp Başkanı Abdulkerim Yılmaz, TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu'na isminin yazılı olduğu Merkez Atölyesispor forması hediye etti. Ayrıca dede olan TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu'na hayırlı olsun dileklerini ilettiler .

EROĞLU FENER HEDİYE ETTİ

TTK Genel Müdürü Kazım Ereğli ise madencinin simgesi olan fener hediye ederek elde edilen şampiyonluktan dolayı başta Kulüp Başkanı Abdulkerim Yılmaz, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcuları kutladı, Süper Amatör Kümede başarı temennisinde bulundu.

Editör: Pusula Gazetesi