Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) ve Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından gerçekleştirilen ortak çalışma ile Bartın ve Kastamonu illerinin sınırları içerisinde yer alan Küre Dağları Milli Parkı (KDMP), Atlas Dergisi'nin Haziran sayısında tanıtıldı. Küre Dağları Milli Parkı'nı "büyüleyici bir doğa müzesi" olarak tanımlayan dergi, okuyucularını "Karşı konulmaz çağrı Küre Dağları" sloganıyla bu eşsiz doğa harikasını görmeye çağırdı.
Küre Dağları Milli Parkı'na sayfalarında geniş yer ayıran dergi, buradaki biyolojik çeşitlilik, yaban hayatı, vadi ve kanyonlar, şelaleler, kültür ve lezzet durakları, doğa yürüyüşleri, kanyoning, mağaracılık, dağcılık, botanik ve yaban hayatı gözlemi, kaya tırmanışı, kuş gözlemciliği, foto safari ve bisiklet turları gibi aktivitelerle ilgili okuyucularıyla bilgiler paylaştı.
Dijital olarak yayımlanan Atlas Dergisinin Haziran sayısına Turkcell Dergilik, Türk Telekom E-dergi, Magzter, DMags ve Dijimecmua üzerinden indirilen tüm dergi platformlarından ulaşılması mümkündür.