TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor'un genç yıldızı Oğuzhan Matur ve takımın tecrübeli golcüsü Atilla Yıldırım Şanlıurfaspor maçı öncesinde yaptıkları açıklamalarla taraftara umut verdi. Maçtan iyi sonuçla ayrılacaklarına dair söz veren Atilla ve Oğzuhan taraftarların her zaman olduğu gibi desteklerini beklediklerini ifade ederek Teknik heyet değişikliğinin de takım içinde pozitif hava oluşturduğunu mesajını verdiler.

OĞUZHAN MATUR: "İNANILMAZ ÇIKIŞTAYIZ"

Zonguldak Kömürspor'un genç yıldızı Oğuzhan Matur, Şanlıurfaspor maçı öncesinde şunları söyledi: "Sezona iyi başlamadım ama sonra hoca değişikliği olduktan sonra takım daha iyi mücadele etti ve daha iyi adapte olduk. Analizlerimiz daha iyi oldu. Gerçekten hoca değişimi iyi geldi. Gördüğünüz gibi bu maçlarda da galibiyetler aldık. İnanılmaz bir çıkıştayız zaten. Bu çıkışı yakalamak lazım. Şanlıurfa maçında da devam edeceğiz. Forma için çok bekledim. İnşallah bu formayı en iyi şekilde hak edeceğim." dedi.

ATİLLA YILDIRI: "HER MAÇIN KENDİNE GÖRE ZORLUĞU VAR"

Golcü futbolcu Atilla Yıldırım şunları söyledi: "Takımda çok güzel bir hava var. 5 haftada güzel bir çıkışımız var. Mağlup olmuyoruz. Takım anlamında da birbirimize daha çok kenetlendik teknik ekiple, takımla beraber. Güçlü bir birlikteliğimiz var. Bu birlikteliğimizi devam ettirirsek çıkışımız da devam edecektir. Çok zorlu bir Urfa maçı var önümüzde. Her maçın kendine göre bir zorluğu var. Bu maçtan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapıp, 3 puan için mücadele edeceğiz. 3 puanı da alıp yolumuza devam edeceğiz"