2018-2019 futbol sezonunda Amatör Süper Ligin iki yeni ekibi olan Perşembe Belediyespor ve Capeti Merkez Atölyesispor sezon başından bu yana aldıkları istikrarsız sonuçlarla kümede kalma mücadelesi veren takımlar oldu. Ligin tamamlanmasına 6 hafta kala Capeti Merkez Atölyesi topladığı 10 puanla kümede kalma potasının içinde bulunurken, Perşembe Belediyespor ise 14 puanla potanın bir üst sırasında bulunuyor.

KOZLARINI PAYLAŞACAKLAR
Ligin iki yeni ekibi Perşembe Belediyespor ile Capeti Merkez Atölyesispor Cumartesi günü 13.00'da Çaycuma Sentetik sahada karşı karşıya gelerek kozlarını paylaşacaklar. Her iki takımda son hazırlıklarını tamamlarken maç saatini bekliyorlar.

Capeti Merkez Atölyesispor'un kazanmaktan başka çaresi yok. Perşembe Belediyespor ise alacağı galibiyetle derin bir nefes alacak. Her iki takım için oldukça büyük önem taşıyan karşılaşma kümede kalma mücadelesi veren diğer takımları da yakından ilgilendiriyor.

Kozlu Belediyespor da ligde 10 puanla kümede kalma mücadelesi verirken Çaycumaspor 17 puan olmasına rağmen tehlikeyi hisseden takımlar arasında bulunuyor.

Editör: Pusula Gazetesi