Devrekli işadamı, Devrek Belediye Meclisi Üyesi Zeki Kocaman, köylülerine ve sevenlerine iftar verdi. İftara, Zeki Kocaman'ın oğulları Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, işadamları Yılmaz Kocaman ve Hayri Kocaman da katıldı.

İşadamı Kocaman, Devrek'e bağlı Ataköy Camisi Misafirhanesi'nde köylülerini ve dostlarını iftarda ağırladı. İftara; Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Devrek Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Büyükbaş, Pusula Gazetesi Sahibi Ali Rıza Tığ, Bölge Haber Gazetesi Sahibi İbrahim Tığ, işadamları Sezai Çanakcı, Zekayi Bükrü, Sezai Bükrü, Yılmaz Kocaman, Hayri Kocaman, Erol Köksal, Devrek Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Durmuş Alaz, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Devrek Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Taşçı ve 500'e yakın davetli katıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, hemşehrilerinin doldurduğu salonda masaları tek tek gezerek, vatandaşlarla sohbet etti. Başsavcı Kocaman, Ramazan ayının ve bayramların iyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı, dostluk ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği, yüreklerin bütünleştiği, sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yaşandığı, dostlukların tazelendiği müstesna günler olduğunu söyledi.

Kocaman, konuşmasını, "Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimin, Ramazan ayını, Kadir Gecesi'ni ve Ramazan Bayramı'nı en içten duygularla kutlar; bu vesile ile aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anar, herkese sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini diler, selam ve saygılarımı sunarım" şeklinde tamamladı.

Başsavcı Kocaman, iftar sonrası katılımcılarla sohbet etti.

Editör: Pusula Gazetesi