Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Çaycumaspor'da Kulüp Başkanı olarak sezona Mehmet Çarşambalı sağlık sorunları nedeniyle istifa etmiş ve yerine Erkan Arslan getirilmişti. Lige galibiyetle başlamasına rağmen alınan kötü sonuçların ardından antrenör Ergin Özalp görevinden istifa etmişti.

Aynı zamanda futbol antrenörü olan Çaycumaspor Kulüp Başkanı Erkan Arslan kolları sıvayarak takımın başına antrenör olarak geçti. Çaycumaspor'a hem kulüp başkanı olarak hem de antrenör olarak hizmet eden Erkan Arslan teknik adam olarak da takıma katkı sağlamaya başladı. Çaycumaspor son olarak deplasmanda Kozlu Belediyespor'u 3-0 mağlup etti.

Arslan yardımcı antrenör olarak yanına Çaycumaspor'da yıllarca top oynayan Yalçın Akkuş ve Doğukan Kasapoğlu, kaleci antrenör olarak ise Caner Kır'ı aldı.

Çaycumaspor Erkan Arslan yönetiminde ilk sınavını Kozlu Belediyespor deplasmanında verdi. Arslan'la yeni bir yapılanma içerisine giren Çaycumaspor, Kozlu Belediyespor karşısında 3-0 gibi net bir skorla haftayı 3 puanla kapattı. Sarı-lacivertli ekip bu galibiyetin ardından çıkışını sürdürmesi bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi