Ak Parti Gençlik Kolları olağan kongresinin yanı sıra bir dizi etkinliklere katılmak üzere Zonguldak'a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda da incelemelerde bulundu. Beraberinde Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Faturoğlu, Vali Ahmet Çınar, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili Hakan Yüksel'in bulunduğu stad ziyaretinde Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner de yer aldı.

İnşaatı devam eden sporcu fabrikası ile Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda incelemelerde bulunan Bakan Bak, Zonguldakspor'un yıllardır kanayan yarası olan tesis sorunu hakkında müjde vererek Üzülmez Gönül Alışır Tesislerinin Zonguldakspor'a kazandırılması konusunda gerekli destekleri vereceğini söyledi.

BUTİK STAD HIZLANACAK
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ayrıca inşaatı tamamlanan Kapalı tribünlerin ardından stadın butik stad olması ve modern şekle kavuşması için de çalışmaların hızlandırılacağı sözünü verdi.
Kulüp Başkanı Süleyman Caner ise Zonguldakspor'un içinde bulunduğu durumun yanı sıra tesis ve ekonomik durum hakkında Bakan Bak'a bilgi verdi.

Editör: Pusula Gazetesi