2016-2017 futbol sezonunun ardından Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Zonguldak Şubesi tarafından kulüplere iftar yemeği verildi. Geleneksel olarak bu yıl ikincisi gerçekleştirilen iftar programı Dedeman Otel'de yapıldı. İftar programına Türkiye Futbol Federasyonu Antrenör Eğitim Sorumlusu ve Zonguldakspor eski takım kaptanı Muammer Birdal, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, Şube Müdürü İbrahim Açıkgöz, ASKF Genel Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkanı Nurettin Demir ve yönetim kurulu üyeleri, Spor Saha Komiserleri Derneği Başkanı Bülent Tuna, ASKF eski başkanı Tahir Buyurucu, Spor Saha Komiserleri eski Başkanı Naim Acar, Kulüp Temsilcileri, Antrenörler katıldı.

İftar programında konuşma yapan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Demir kulüpleri birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu, bu iftar programlarının da önemli olduğunu belirterek katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz ise kulüplerin daha iyi ortamlarda spor yapabilmeleri için Müdürlük olarak ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi