Zonguldak Amatör Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir ve yönetim kurulu ramazan ayı nedeniyle bölge bölge kulüplerle iftarda buluşmaya başladı. ASKF, Çaycuma kulüpleri ise iftarda bir araya geldi. Çaycuma'da gerçekleştirilen İftar yemeğine ASKF Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Bülent Tuna, Çaycuma Bölgesi kulüp temsilcileri katıldı. İftar yemekleri diğer bölgelerde de devam edecek.

DEMİR: "AMACIMIZ KULÜPLERE DAHA İYİ ŞARTLAR SAĞLAMAK"

ASKF Başkanı Kemal Demir yemekte yaptığı konuşmasında "ASKF olarak hoş görü ve paylaşma duygularının öne çıktığı Ramazan ayında Kulüp temsilcileri ile bir araya gelip sohbet ediyoruz. Çaycuma ilçemizden başladık. Birlikte orucumuzu açtık. Bizim amacımız kulüpler arasındaki birlik, beraberlik ve dostluğu oluşturarak kulüplerimiz daha iyi şartlarda faaliyet göstermelerini sağlamak ve iyi bir yere getirmektir." dedi.

MUSTAFA VERİMBAŞ: "BEKLENTİLERİMİZİ DİLE GETİRDİK"

Mustafa Verimbaş ise Çaycuma kulüplerini temsilen yaptığı konuşmasında: "ASKF Başkanımıza ve yönetim kuruluna böyle bir organizasyon yaptığı için teşekkür ediyoruz. Çaycuma Kulüpleri olarak katılım çok fazla oldu. Hep birlikte iftarımızı yaptık. Bilgi alışverişinde bulunduk. Kulüpler olarak ASKF'den beklentilerimizi dile getirdik. ASKF Başkanımız bize tüm konularda bilgiler verdi. İnşallah bundan sonraki süreçte de birlik-beraberliğimiz devam eder diye düşünüyoruz. Başkanımıza ve yönetim kuruluna yeni dönemde de böyle organizasyonlarını devam ettirmelerini diliyoruz. İftar programına Çaycuma Kulüpleri olarak katılımın yüksel olması birlik-beraberliği yansıttı" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi