TFF 2'nci Lig'de mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor yıllardır yaşadığı maddi-manevi krize rağmen Bölgesel Amatör Lig'den 2'nci Lig'e kadar 4 senede çıkmayı başarmış, 2'nci Lig'de ise yıldır 1'nci Lig'e çıkma mücadelesi veriyor.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner önderliğinde Hacı Demir, Hakan Hürfikir ve Şükrü Öztürk'ün ön planda olduğu süre içinde kulübe beklenen yardım ve destek yapılmamasına rağmen Zonguldak kentinin 2'nci Lig'de profesyonel bir takımı var.

Ancak Zonguldak Kömürspor yönetimi de bu süre içinde yıprandı, zaman zaman çaresiz kaldı. Futbolcuların alacaklarını ödemekte güçlük çekti, futbolcu alacakları, sigorta, vergi ve şahıs borçları birikti.

YÖNETİMİ BÜYÜK SORUNLAR BEKLİYOR

Zonguldak Kömürspor ve ülkedeki tüm takımlar Corona Virüs salgını nedeniyle büyük sıkıntı çekti. 2019-2020 sezonu Zonguldak Kömürspor için geride kaldı. Ancak 2020-2021 futbol sezonu öncesinde dağ gibi sorunlar yönetimi bekliyor.

SÜLEYMAN TAŞÇI ORTAYA ÇIKTI

Dubai Kraliyet Aileleri iş Konseyi Başkanı, 43 yaşındaki Devrekli Süleyman Taşçı yaklaşık 1 ay önce Zonguldak Kömürspor'a talip oldu, 3 kez Zonguldak Kömürspor yönetimi ile 2 kez Zonguldak Belediye Başkanı ile 1 kez de Zonguldak Valisi ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmelerin olumlu geçtiği söylenmesine rağmen önce Zonguldak Kömürspor Genel Kaptanı Hacı Demir "Zonguldak Kömürspor satılmadı, satılmayacak" açıklaması yaptı. Ardından ise Süleyman Taşçı "A planı olmuyorsa B, C, D alternatiflerimiz olacak" diyerek son noktayı koydu.

ASIL BOMBA ŞİMDİ GELİYOR, BU İDDİA SES GETİRECEK

Zonguldak Kömürspor'a talip olan Dubai Kraliyet Aileleri iş Konseyi Başkanı Süleyman Taşçı hayalinin Zonguldak Kömürspor'u üst liglere çıkarmak olduğunu açıklamıştı. Olmaması halinde ise B planını olduğunu söylemişti.

Süleyman Taşçı'nın "Demir Madencilik Dilaverspor-Zonguldakspor" isim değişikliği ile Fenerspor ismini alan gerçek Zonguldakspor'un çekiç-tokmak olan orijinal logonun patentini satın aldığı iddia edildi.

ZONGULDAKSPOR GERİ Mİ DÖNÜYOR?

1966 tarihinde kurulan ve İşçi Milli takımı olarak kabul edilen Zonguldakspor'un logo patentini satın aldığı iddia edilen Süleyman Taşçı'nın B planı olan Zonguldak'tan bir takım almak, bu takımın ismini de Zonguldakspor olarak değiştirip, bu takımı Süper Lig'e kadar çıkarmayı planladığı iddia ediliyor.

ARMAYI (LOGO) 2017 YILINDA İSMAİL RECAİ ŞANLI ALMIŞ

Bir diğer konu ise Zonguldakspor'un eski kulüp başkanı İsmail Recai Şanlı'nın Zonguldakspor 1966 armanın (Logo) patentini almak için Türk Patent'e 02.11.2016 yılında başvuru yaptığı görülüyor. Zonguldakspor 1966 armanın (logo) patentinin 22.08.2017 yılında İsmail Recai Şanlı'nın üzerine tescil edildiği görülüyor.

ŞANLI-TAŞÇI BERABER Mİ?

İkilinin geçtiğimiz hafta Filyos'ta bir araya geldikleri söylenirken bu gelişmeler ise "Zonguldakspor eski Kulüp Başkanı İsmail Recai Şanlı ve Dubai Kraliyet Aileleri iş Konseyi Başkanı Süleyman Taşçı birlikte mi hareket ediyor" sorularını akıllara getiriyor.