Kilimli Belediyesi tarafından Çamlık Mahallesi'nden Kilimli'ye kadar olan yol üzerinde bulunan asbestli su boruları değiştirilmiş ve Karadon üçyol ağzı mevkiinden Kilimli girişine kadar olan yolda asfalt dökülerek hizmete açılmıştı. Kilimli'den İnağzı sınırı olan Çamlık Mahallesi ne kadar olan yol güzergahında ise asfalt döküm öncesinde yol kazıma çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor. Köprübaşı mevkiinde kazınan ve kırılan asfalt parçaları iş makineleri ile bitti kamyonlara yüklenerek temizleniyor.
Kilimli Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özkan akşam geç saatlere kadar devam eden yol kazıma çalışmalarını koordine ediyor.
Kilimli Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özkan Öztürk, "Asfalt kazıma çalışmalarımıza yoğun şekilde devam ediyoruz. Asfaltı dökmeden önce yollarımızı hazırlıyoruz. Çalışmalarımızda tüm hızımıza sürüyor Sayın Belediye Başkanımız Kamil Altun'un da söz verdiği gibi önümüzde ki yağışlardan sonra Asfaltımızı dökmeye başlayacağız Allah'ın izniyle. Kilimli- Köprübaşı mevkiinden inağzı-Zonguldak sınırımıza kadar olan yolda asfaltlama çalışmasına önümüzdeki günlerde başlayacağız inşallah."dedi.

Kilimli Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özkan Öztürk ayrıca, Köprübaşı mevkiinde yol güzergahı üzerindeki sürücülerin görüşünü engelleyen ve yayalar içinde tehlike oluşturan yüksek orta refüşü kaldırdıklarını, asfalt dökülfükten sonra ise düşük seviyede sürücülerin birbirini görebileceği bir refüj yapacaklarını da sözlerine ekledi.