Pandemi sebebiyle sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen kahvaltıda Kadın Kolları olarak yapılan çalışmalar değerlendirildi.
MHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Leyla Temiz, birlik ve beraberlik amacıyla bu kahvaltıyı düzenlediğini belirterek şunları ifade etti;
"Milliyetçi Hareket Partisi Merkez ilçe Kadın Kolları olarak Başkan yardımcım Fatma Kaymak'la birlikte düzenlemiş olduğumuz birlik beraberlik ve dayanışma kahvaltımızı hoş geldiniz. Maske mesafe ve hijyen kurallarımız uyumlu bir şekilde kahvaltımızı tamamladık. Merkez İlçe Kadın Kolları olarak azim ve istekle 'Mutlu kadın Mutlu Türkiye huzurlu Türkiye" sloganıyla yola çıktık. Öncelikle tüm dünyayı ve ülkemizi saran salgın hastalıkların bir an önce son bulması umuduyla Rabbim sağlık verdiği sürece inandığımız gönül verdiğimiz teşkilatımız ve davamız için her daim hazırız. Bir ve beraberce gayret edenler kazanır. Arkadaşlarımızla birlikte ben değil biz olarak çalışmayı nasip etsin Rabbim hepimize."
ÜYE ÇALIŞMASINA HIZ VERECEĞİZ
MHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Leyla Temiz, Kadın Kolları olarak üye çalışmasına hız verdiklerini de sözlerine ekledi.