Türkiye Yeşilay Cemiyeti Zonguldak Şube Başkanı Fatih Akca, Yeşilay Danışmanlık Merkezi'ni (YEDAM) Zonguldak'ta kazandırdı.
Fatih Akça, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Yeşilay Genel Merkezi'ne çağırılarak kurucu başkan olarak görev tevdi edildiğinde EN BÜYÜK İDEALİM olarak nitelendirdiğim Yeşilay Danışmanlık Merkezi'ni (YEDAM) doğup büyüdüğüm bu şehre kazandırmanın haklı gururunu yaşadım bugün. Alkol bağımlıları / Madde bağımlılıları ve aileleri artık yalnız değil bu şehirde. Bu merkezin ilimize kazandırılmasına onay veren TÜRKİYE YEŞİLAY CEMİYETİ GENEL BAŞKANI Prof.Dr.Mücahit Öztürk'e , bu merkezin açılmasında emek veren değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma ve Valimiz Erdoğan Bektaş'a teşekkür ederim" dedi.

Zonguldak Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) iki klinik psikoloğu, bir sosyal hizmet uzmanı, bir halkla ilişkiler uzmanı, bir güvenlik, bir kat personeli ile Gazi Paşa Caddesi Tekel Güzel Sanatlar Galeresi'nin üst katında hizmete başladı. Merkeze ücretsiz 444 79 75 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.

Editör: Pusula Gazetesi