Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta mücadele eden Ereğli Belediyespor bir türlü ligde istediği sonuçları alamıyor. Son iki yılın flaş ekibi Ereğli Belediyespor 2 sezon önce şampiyonluğu kılpayı Kırşehir Belediyespor'a kaptırmış, direkten dönüştü. O Kırşehir şu anda 2. Lig Kırmızı Grup'da mücadele ediyor. Geçtiğimiz sezon ise yine istediği sonuçları alamayarak şampiyonluktan uzak kalan Ereğli Belediyespor bu sezon ise neredeyse kümede kalma mücadelesi veren takımların başında geliyor.

Ligde oynadığı 9 maçta yalnızca 2 galibiyet alabilen Ereğli 3 beraberlik ve 4 yenilgi alarak taraftarını da hayal kırıklığına uğrattı.

Son maçında saha ve seyircisi önünde Çilimli Belediyespor'a 3-0 gibi farklı skorla yenilen Ereğli Belediyespor taraftarını çileden çıkardı, umutları tamamen bitirdi.

SIRADAKİ RAKİP SON SIRADAKİ YAYLACIK GENÇLİK

Ereğli Belediyespor hafta sonu saha ve seyircisi önünde ligin son sırasında puanı dahi bulunmayan Yaylacık Gençlik'i konuk edecek. Bu maçın hazırlıklarını sürdüren Ereğli Belediyespor kötü günlere bu maçla birlikte son vermek istiyor. Bir diğer temsilcimiz Devrek Belediyespor Yaylacık Gençlik'i geçtiğimiz hafta deplasmanda 8-0 mağlup etmişti.

Ereğli Belediyespor taraftarı ise tepkisini dile getirerek "Son sırada bulunan, 9 maçta yalnızca 1 golü bulunan puansız Yaylacık Gençlik'i de lütfen yenin artık" ifadeleri kullandılar.

Editör: Pusula Gazetesi