Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner yıllardır yapılmayan stat konusunda pes ettiğini belirterek "Artık stat istemiyoruz. Nereye istiyorlarsa oraya yapsınlar" diyerek Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yanı sıra Zonguldak Milletvekillerine tepkisini dile getirdi.

"BİZ KALDIRIMDA DA OYNARIZ"

Yeni stat konusunda en az 6 tane Bakan ve kaç tane Milletvekili gördüm, vaatleri gördüm. Artık pes ettim. Türkiye'nin en ücra köşesine yapsınlar, 5 bin madenci şehidi vermiş kent için bir stat layık görülmüyorsa istedikleri yere yapabilirler. Biz mahalle arasında da oynarız, kaldırımda da" dedi.

"ARTIK STAT İSTEMİYORUZ"

Zonguldakpor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, "Yıllardır Zonguldak'a yeni stat yapılsın diye uğraştık. Bir çok şehrin milletvekilleri şehirlerine yeni statlar kazandırdı. Ancak ne yaparsak yapalım bu konuda bir türlü başarılı olamadık. Stadı nereye istiyorlarsa artık oraya yapsınlar. Ben sezonun başında açıklamamı yapmıştım. Zonguldak'ta artık stat ile ilgili hiçbir talebim yok. En az 6 tane Bakan gördüm, kaç tane de milletvekili gördüm. Vaatleri gördüm. Pes ettim artık. Nereye istiyorlarsa oraya yapsınlar. Türkiye'nin en ücra köşesine yapsınlar. 5 bin madenci şehidi vermiş kent için bir stat layık görülmüyorsa istediklerini yapabilirler. Biz Zonguldakspor olarak mahalle arasında da oynarız, kaldırımda da oynarız. Artık stat istemiyoruz" dedi.