Zonguldakspor'da transfer çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı, Kulüp Başkanı Süleyman Caner devre arasında çok iyi futbolcu bulmanın zor olduğunu belirterek Okan'ın yerine Tahir ve Furkan'ı aldıklarını söyledi. Caner artık daha iyi futbol ve sonuç alacaklarını belirterek tesisleşme konusunda da gelişmeler olduğunu söyledi.

"İYİ TAKVİYELER PEŞİNDE OLDUK"

Kulüp Başkanı Süleyman Caner "Kadromuzda 4 yıldır büyük katkısı olan golcümüz Okan Eken'i Keçiörengücüspor'a verdik. Forvet arayışları içerisine girdik. Devre arası olması sebebiyle istediğimiz şekilde forvet bulmak zor. Ama biz Zonguldakspor'a en iyi hizmet edecek forvetleri bulmaya çalıştık. Bolu'dan genç forvet Furkan kardeşimiz geldi. Boluspor Başkanımız bize sağ olsun yardımcı oldu. Ak Parti Milletvekillerimiz Faruk Çaturoğlu ve Özcan Ulupınar'da yardımcı oldu. Futbolcu konusunda yapılan yardımlar unutulmaz. Aramızda ki bu dostluk kardeşlik devam eder. Bu tür güzel ilişkiler devam edecek" dedi.

"TAHİR TAKIMA GÜÇ KATACAK"

Başkan Caner yeni transfer Tahir Babaoğlu için yaptığı konuşmasında "Amedspor'dan görüşmelerde bulunduğumuz en son bonservis noktasında tıkanıklık vardı. Onu da sağolsun Genel Kaptanımız Hakan Hülfikir halletti. Amedspor'da forma giymiş olan deneyimli Tahir Baboğlu'nu kadromuza kattık. Forvet hattımız Tahir'in de gelmesiyle güç kazandı. Şimdi bir Onur'umuz eksik. Cezası Konya maçında sona erecek. Hassan Küçcük geçen maçta cezası 2 maçmış. Karagümrükspor maçında oynasaydı daha farklı olabilirdi. Bundan sonra her şey dahi iyi olacak" dedi.

"BUNDAN SONRA DAHA İYİ FUTBOL, DAHA İYİ SONUÇ"

Başkan Caner kötü günleri geride bırakacaklarını belirterek "Konya Anadolu Seçluk maçıyla birlikte daha güzel bir futbol. Futbol iyi olursa sonuçta iyi olur. Oynayacağımız Konya Anadolu Selçukspor maçında 3 puanla ayrılıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Konya Selçukluspor önemli bir maç. Kış ortamındayız ama taraftardan ricam stadyumda yerlerini alarak desteklerini versinler. Konya Anadolu Selçukspor'da genç ve koşan bir takım. Onun için çok zor bir mücadele olacak. Bu haftadan itibaren çıkışa geçeceğiz" dedi.

"ÖZLEDİĞİMİZ TESİSLERE KAVUŞACAĞIZ"

Tesis konusunda gelişmeler olduğunu belirten Başkan Caner "Tesis için Üzülmezle ilgili TTK Genel Müdürlüğü ile yazışlarımız devam ediyordu. Sayın Genel Müdürümüz sağolsun gerekli hassasiyeti gösterdi. İnşaat daire başkanımız Yesari Sezgin'e de teşekkür ediyorum. Dün itibariyle Üzülmez Gönlü Alışır sahasında ki binanın yıkımına başlandı. Çarşamba günü yıkım tamamlanacak. Gerekli yazışmaların ardından yerin Zonguldakspor'a tahsis edilmesi için görüşmeler yapacağız. İnşallah Allah gönlümüze verir ve Zonguldak halkıyla oraya hem tesis hem de antrenman sahası yaparız. Ama binanın yıkılması çok büyük bir adım. Özlediğimiz tesislere kavuşmak istiyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi