Bank Asya 1. Lig takımlarından lider Kardemir Karabükspor, sahasında konuk ettiği Kayseri Erciyesspor´u 4-2 mağlup ederek takipçileri ile puan farkını giderek açmaya başladı.
Karşılaşma sonrası açıklama yapan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Levent Devrim kendisinin niye atıldığını anlayamadığını söyleyerek " MHK´da kadro sıkıntısı mı varda 3 hafta bir aynı hakemle oynuyorum " dedi. Karabükpor´u en çok zorlayan ekip kendilerinin olduğunu ancak maça adeta 2-0 yenik başladıklarını ifade eden Devrim, "İlk 10 dakikada istemediğimiz şekilde yediğimiz 2 gol bizi sıkıntıya soktu. Ancak daha sonra kendimizi toparlayarak pozitif top oynayarak rakip kaleye gitmeye başladık. İlk yarı
istediğimiz golü bulduk. İkinci yarı oyuna pozitif başlamamıza rağmen yine kalemizde bir gol bulduk. Oyunu bırakmadan mücadelemiz sırasında bir gol daha bulduk ama kendi hatamızdan dolayı kalemizde bir gol daha yedik. Karabük´ün attığı 4 golün 3´ünü neredeyse biz hazırlamış olduk. 3 hafta öncede aynı hakemle deplasmanda oynadım. Eğer MHK´da kadro sıkıntısı varsa bilelim. Ben 3 haftada bir aynı hakemle mi oynayacağım. Futbolcularım ellerinden geleni yaptı ama hakem faktörü vardı. Beni niye attı anlamadım.
Biz de etten kemikten yapılıyız. Başka hakem mi yok. Hakem kadrosunda sıkıntı mı var ? Anlamıyorum ama Karabükspor´a başarılar dilerim" diye konuştu.
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz ise, özellikle iç saha maçlarının şölen havasında geçtiğini ancak bugün gereksiz yere zorlandıklarını söyledi.
Oyuncularım nasıl bir oyun oynayacaklarını biliyor ve kazanmasını da bildi diyen İldiz, "Bugün açıkçası çok zorlandığımız bir maç oldu. 3 puan bizim adımıza çok iyi oldu. Kayıp bir final haftasını daha geçirdik. Şehir olarak çıktığımız yolda birlik içinde yolumuza devam edip başaracağız. İnşallah sonunda gülen taraf olacağız. Futbolcularımı kutluyorum" diye konuştu.
7 aydır sahalardan uzak kalan Karabüksporlu oyuncu Ahmet Gökhan Güney ise bugün verdikleri mücadeleden mutlu olduğunu söyleyerek, "Bugün duygularımı tarif edecek kelime bulamıyorum. Kazandığımız için mutluyuz. Geride kalan 12 maçımızı da geçerek bu inancı yaşayıp uzun yıllardan sonra Karabük´ü Süper Lig´e çıkarmak istiyoruz" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi