Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rafet Kılıç, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Çam&[#]8217;ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rafet Kılıç, &[#]8220;Mükemmel bir çoğunlukla bir kongre gerçekleştirdiniz. Yapılan bu kongre diğer odalara ve sivil toplum örgütlerine de örnek teşkil etmiştir&[#]8221; dedi.
Alaplı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Çam da konuşmasında TSO Yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, &[#]8220;Türkiye&[#]8217;nin herhangi bir yerine gidin. Gün boyunca tartışan ekipler akşam olduktan sonra bir araya gelip sohbet ve tartışma yapıyorlar. Biz ilçede gece gündüz kavga ediyoruz. Kısır çekişmelerle zamanımızı boşa harcıyoruz. Bu kısır çekişmelere bir son vermek gerekiyor&[#]8221; dedi.
Ziyarette Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Çam&[#]8217;ı ziyaret etti. Ziyarette, Alaplı Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu da hazır bulundu.
Editör: Pusula Gazetesi