Zonguldak&[#]8217;taki Ak Partili Belediye Başkanları, İl Başkanı Hamdi Uçar başkanlığında ve İl Başkan yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Avukat Vedat Emeksiz&[#]8217;in koordinasyonunda 10 Şubat 2010 çarşamba akşamı saat 19.00&[#]8217;da il teşkilat binasında bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.
Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı G. İsmail Öztürk, yaptığı açıklamada, samimi bir havada gerçekleşen toplantıda Ak Partili Belediye Başkanlarının halka daha iyi hizmet edebilmek için yapılabilecekler hakkında bilgi paylaşımında bulunulduğunu ifade etti. İl Başkanı Hamdi Uçar da &[#]8220;İl teşkilatı olarak her konuda Belediye Başkanlarımızın sonuna kadar arkasındayız ve taleplerinin karşılanması için her türlü girişimde bulunduk ve bulunmaya da devam edeceğiz &[#]8220; dedi. İlimizdeki Ak Partili belediye başkanları da il başkanı Hamdi Uçar&[#]8217;a göstermiş olduğu yakın ilgiden ve yardımdan ötürü teşekkür ettiler.
Ak Parti Yerel Yönetimler başkanı Avukat Vedat Emeksiz&[#]8217;in koordinasyonundaki bu toplantıların teşkilattaki birlik ve bütünlüğü en üst düzeyde tutma amaçlı olarak her ay düzenli olarak yapıldığı belirtildi.
Editör: Pusula Gazetesi