Zonguldak&[#]8217;ta 6 Mart&[#]8217;ta gerçekleştirilecek olan kongre öncesinde ilçe teşkilatlarını ziyaret ettiklerini belirten İl Başkanı Osman Yayla, &[#]8221;Altı Mart&[#]8217;ta gerçekleştireceğimiz kongre öncesinde ilçelerimizde ziyaret ederek arkadaşlarımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. İlçelerde yapılan kongrelerimiz partimize yakışır bir şekilde sona ermiştir. Bundan sonraki hedefimiz tüm arkadaşlarımızla el ele vererek hedeflediğimiz noktaya ulaşmak olacaktır&[#]8221; dedi.
İl teşkilatının kendilerine hayırlı olsun ziyaretlerini memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden Devrek CHP İlçe Başkanı Şeref Aydınlı ise, &[#]8221;Sayın İl Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Bizler ilçe ve il yönetimimizle birlik beraberlik içerisinde çalışarak halkımızla beraber işe ve aşa, huzura ve barışa, eşitliğe ve özgürlüğe, olan inancımızla CHP&[#]8217;nin sosyal demokrat iktidarına omuz omuza vererek iktidara geleceğiz. Ben Devrek İlçe Yönetimi adına İl Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin bizleri ziyaretlerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
Devrek İlçe Teşkilatına düzenlenen ziyarette CHP İl Başkanı Osman Yayla, İl Sekreteri Cevat İzmirlioğlu, İlçe Başkanı Şeref Aydınlı, CHP İl Genel Meclis Üyesi Bekir Kayaaltı, CHP İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundular.
Editör: Pusula Gazetesi