Kardemir Karabükspor´un Bank Asya 1. Lig´inde liderliğe yükselmesi ile atkı forma satışlarının önemli oranda arttığı bildirildi.
Kulüpten yapılan açıklamada, forma satışlarının yüzde 40-50 oranında artığını belirtildi. Mutlu Spor Mağazası yetkilisi Mutlu Küçüközkul yaptığı açıklamada, atkı satışlarının geçen yıla göre yüzde 100 oranında arttığını söyledi. Daha önce en çok Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş formasının satıldığını ifade eden Küçüközkul, lider olması ile Kardemir Karabükspor atkı kaşkol flama ve bayraklarının satışında artış olduğunu kaydederek, şunları söyledi: ´´Karabüklülerin takımına olan ilgisi giderek artıyor.
Daha önceki yıllarda en çok süper ligin 3 büyük takımın atkısı ve forması satılıyordu. Bank Asya 1.Lig´de liderliğe yükselen Karabükspor´un Kırmızı-mavili renkli, "Mavi Ateş" atkısı ile "Karabükspor her yerde" yazılı atkılar büyük ilgi görüyor. Karabük dışından maça gelenler en çok "Karabükspor her yerde" yazılı atkıyı tercih ediyor. Komşu İl Bartın ve Kastamonu illerinden de talep gelmesi üzerine 2 bin atkı siparişi verdik. Satışlar geçen yıla göre yüzde 100 oranında arttı. On ayrı modeldeki atkıları 5-10
liradan satılıyor. İlgiden memnunuz. Ayrıca istek üzerine formalara isim de yazıyoruz.´´
Editör: Pusula Gazetesi