Karabük Valisi Nurullah Çakır, Safranbolu Hasan Doğan Sevgi Evlerinde kalan çocuklara moral için onlarla top ve kartopu oynadı.
Safranbolu Kent Ormanında Hasan Doğan Sevgi Evlerinde kalan kimsesiz çocuklarla bir araya gelen Vali Nurullah Çakır´a, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, İl Genel Meclis Başkanı Hüsnü Özcan ile Sevgi Evleri yöneticileri eşlik etti.
İlk olarak çocuklarla kar üstünde yakan top oynayan Vali, ortaya giren Safranbolu Belediye Başkanı´na top ile vurmaya çalıştı. Neşeli bir ortam içerisinde geçen moral pikniğinde Vali Çakır mangalın ardından çocuklarla badminton ve kartopu oynadı.
Yarın 40 bin üzerinde ilköğretim ve ortaöğretim okulu öğrencilerinin ders başı yapacağını hatırlatan Vali Nurullah Çakır, şöyle konuştu: "Bugün ilk yarı tatilinin son günü olması münasebetiyle Gürmen Hasan Doğan Sevgi Evlerinde bulunan gençlerimizle beraber kent ormanında piknik yaparak yakar top, badminton ve kartopu oynadık. Bu çocukların bizim yeğenimiz ve kardeşlerimizden farkı yok. Onlar bizim geleceğimiz. Onlara moral vermek için bugün buradayız. Gençlerimizin her geçen yıl performanslarının
arttığını görmek bizleri mutlu ediyor. Dolayısıyla bu anlamda hayırseverlerimizin onlara sunmuş olduğu güzel mekanlarda, aslında onların gelişimlerine hem ders ve hem de sosyal hayatı gelişimlerine katkı sağlamakta. Bu yönüyle Karabükspor´un Süper Lig´de olmasını çok arzu eden Hasan Doğan´ı ve onun adına yapılan bu evler sayesinde onu minnetle ve şükranla anıyoruz."
Editör: Pusula Gazetesi