Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, hafta sonları gerçekleştirdiği ziyaretlere Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, PTT Başmüdürlüğü, Diyanet-Sen, Şoförler Odası, esnaflar ve pazarcılarla devam etti. Ziyaretlerini partililerle birlikte yapan Tunç, programına esnaf ve pazarcılarla başladı. Tunç esnaf ziyaretlerinde sorunları dinledi, istek ve talepleri aldı. Esnaflara mecliste yaptığı bazı çalışmaları ve Bartın&8217;a getirdikleri hizmetleri anlatan Tunç, yörede yaşanan gelişmelerden ekonominin de olumlu bir şekilde etkileneceğini, bunun da esnaflara yansıyacağını söyledi. Milletvekili Tunç ziyaret ettiği kurumların çalışmaları hakkında bilgiler aldı.



Sosyal hizmetler artarak sürecek



Sosyal Hizmetler İl Müdürü Adem Karemeşe&8217;yi ziyaretinde huzurevi ve çocuk yuvasındaki hizmetler ve kurumun diğer faaliyetleri hakkında bilgi alan Tunç, beraberindekilerle birlikte İl Müdürlüğü personelini de tek tek odalarında ziyaret ederek işçi ve memurlara hal ve hatırlarını sordu. Sosyal Hizmetlerin önemli olduğunu belirten Tunç, Ak Parti iktidarı ile birlikte bu alanda yapılan çalışmaların büyük ölçüde arttığını söyledi. Sosyal hizmetlere yönelik çalışmaların artarak devam edeceğini ifade eden Tunç, geçen hafta yapılan kongre ile güven tazeleyen Şoförler Odası Başkanı&8217;na yaptığı ziyarette de yeni döneminin hayırlı olmasını diledi.



Sinan Amasralı&8217;yı tebrik etti



Bartın Şoförler ve Otomobilciler odasını ziyareti sırasında ikinci kez oda başkanlığına seçilen Sinan Amasralı&8217;yı ve yönetim kurulu üyelerini kutlayan Tunç, ziyaretinde şoför esnafının sorunları ve odanın çalışmaları hakkında bilgiler de aldı. Tunç, şoför esnafının sorunlarının çözsümü için de önemli çalışmalar yaptıklarını, bu çalışmaların bütün sorunlar çözülünceye kadar devam edeceğini söyledi. Başkan Amasralı, Tunç&8217;a ve beraberindeki parti yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Milletvekili Tunç, daha sonra Genel Başkanı vefat eden Diyanet-Sen Şube Başkanı Metin Sağım&8217;a başsağlığı ziyareti yaptı.



Diyanet-Sen&8217;in acısını paylaştı



Bartın Şoförler odası ziyaretinin ardından Diyanet-Sen Bartın Şubesi&8217;ne geçen Milletvekili Tunç ve beraberindekiler, Diyanet-Sen Genel Başkanı Ahmet Yıldız&8217;ın vefatı nedeniyle Diyanetsen üyelerine başsağlığı diledi. Milletvekili Tunç, ayrıca Diyanetsen Bartın Şube Başkanlığını yeni atanan Metin Sağım&8217;ı tebrik ederek, bir süre görüştü. Ziyarette sendika faaliyetleri de konuşuldu. Milletvekili Tunç, Diyanet-Sen Bartın Şubesi&8217;nin ardından Bartın PTT Başmüdürlüğü&8217;nü ziyaret etti. Milletvekili Tunç ve beraberindekiler PTT Başmüdürü Ufuk Evirgen&8217;den PTT çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Hafta içinde mecliste hafta sonraları da seçim bölgesinde çalışan Tunç&8217;a ziyaretleri sırasında AK Parti İl Başkanı Yakup Ulupınar, Merkez İlçe Başkanı Ünal Çil ve İl yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Güney, Gökser Çağdaş, Avukat Göksel Candan, Hasan Aydın, Regaip Bayraktar ve Zekai Güney eşlik etti.

Editör: Pusula Gazetesi