Yıllarca Hentbol sporunu yaşatmak için mücadele veren Zonguldaklı hentbolsevenler kısa süre önce kurdukları Zonguldak Halay Halk Oyunları Gençlik Spor Kulübü ile tekrar Zonguldak hentbolünü ayağa kaldırmak ve hareketlendirme için büyük fedakarlıklar yapıyorlar. Yıllar önce birlikte oynayan hentbolcüler bu kez Halay Halk Oyunları Gençlik Spor Kulübü çatısı altında toplandı.

ANKARA'YA GİTTİLER

11-15 Nisan tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilecek olan 2.Lige terfi müsabakalar öncesi tüm hazırlıklar tamamlandı. Halay Halk Oyunları Gençlik Spor Kulübü antrenörler Erhan Acar, Ufuk Bayraktar ve Kıvanç Çeküç yönetiminde kafile Ankara'ya gitti. Terfi müsabakalarında başarı göstererek 2.lige çıkmayı hedefleyen Halay Halk Oyunları Gençlik Spor Kulübü'nde moraller yerinde. Halay Halk Oyunları Gençlik Spor Kulübü'nü Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel ve Zonguldak Halay Halk Oyunları Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ramazan Yıldız'da yolcu etti.

Kulüp Başkanı Ramazan Yıldız yaptığı açıklamasında ''Hentbol takımımız sıkı bir hazırlık bir programı içerisinde geçti. Takımımız ikinci lige çıkacak güçte. Hentbol takımımızın başında Erhan Acar, Ufuk Bayraktar ve Kıvanç Çeküç gibi çok başarılı antrenörlerimiz var. İnşallah orada iyi maçlar çıkararak 2.Lig vizesini alacaklar. Bizlerde ellerimizden gelen desteği vermeyi çalışıyoruz. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Ankara'da zafere ulaşarak 2.lige çıkacağımıza inanıyorum''dedi.

Editör: Pusula Gazetesi