Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Toksöz, TSO Yönetim Kurulu Üyesi Birol Dikyurt, Organize Sanayi Bölge Müdürü (OSB) Müdürü Ferruh Harçvuran, Meclis Üyeleri Ömer Yelkenci ve Kerem Aydın ile birlikte İl Genel Meclis Başkanı Ali Kartal&8217;ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Meclis Başkanı Ali Kartal; &8220;Bizler İl Genel Meclisi olarak ilimizde yatırım ve istihdam konusunda TSO&8217;nun yapacağı her türlü çalışmaya destek vermeye hazırız&8221; dedi.


Güç birliği yaparak


Kartal &8220;Zaten İl Genel Meclisimizin hedeflerinden biri de budur. Sizlerle fikir birliği, güç birliği yaparak Bartın&8217;ın geleceği için gayret göstermenin ilimiz için yararlı olacağı görüşündeyiz. Bartın&8217;a yatırımcı gelmesi konusunda fikir birliği ile ortak hareket ederek daha sağlıklı sonuçlar alabileceğimiz inancındayım. Sizlere de bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum&8221; diye konuştu.


Birlik beraberlik çok önemli


Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Toksöz de, İl Genel Meclisinin çalışmalarının yakından takip ettiklerini memnuniyetle karşıladıklarını söyledi. Toksöz, &8220;Bartın&8217;da birlik ve beraberlik içerisinde sorunların üstesinden gelebiliriz. Bu anlamda sizlerin de aynı düşünceyi taşımanız Bartın için güzel bir durumdur&8221; diye konuştu.


Teşvik süresinin uzatılması sevindirici


İsmail Toksöz &8220;Çünkü meclis olarak yatırımcılara arsa tahsisi, arsa üretilmesi gibi aldığınız kararlarla sizlerde bu hedefte çalışma yapan önemli bir organsınız. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyorum&8221; dedi. Toksöz, OSB&8217;de yatırım yapan ve yapacak olan firmalara sağlanan teşvik süresinin uzatılmasının Bartın&8217;daki yatırımcılar tarafından memnuniyetle karşılandığı dile getirdi. Ziyarette İl Genel Meclisi Üyeleri Kenan Dursun ile Uğur Timur&8217;da hazır bulundu. Meclis Başkanı Kartal ve konuklarıyla birlikte ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Editör: Pusula Gazetesi