Yaklaşık 52 günden bu yana Ankara&[#]8217;da eylemde olan Tekel işçileri için Eğitim - Sen Devrek Temsilciliği tarafından Cumhuriyet Bulvarında miting düzenlenerek Devrekli vatandaşlarında Tekel işçilerine destek vermeye davet etti.
Devrek Eğitim-Sen Temsilciliği adına basın açıklaması yapan Salih Altun, &[#]8220;52 günden bu yana Ankara&[#]8217;nın soğuğunda, ayazında, karında günlerden bu yana onur mücadelesi veren Tekel işçilerini desteklemek onurlu mücadelelerinde yalnız olmadıklarını haykırmak için buradayız. 4/C statüsü tamamen özelleştirme mantığının ürünüdür. Bunun en somut örneği Tekel işçilerinin durumudur. Bugün Ankara&[#]8217;da sürmekte olan Tekel işçilerinin direnişi bu noktada Türkiye&[#]8217;nin bütün emekçileri için önemli bir sınav niteliği kazanmıştır. Bizler Devrek Eğitim-Sen Temsilciliği olarak Tekel işçilerinin direnişini desteklemeye devam edeceğiz&[#]8221; dedi.
Düzenlenen eylemde Tekel işçilerini desteklemek için çeşitli slogan atan grup olaysız bir şekilde miting alanından dağıldı.
Editör: Pusula Gazetesi