Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın&8217;da kısa bir süre önce faaliyete geçen Türkiye Partisi&8217;ni ziyaret ederek, İl Başkanı Bülent Gülbahar ve parti yöneticileriyle görüştü. Dün gerçekleşen ziyarette Başkan Akın, Türkiye Partisi&8217;ne gelişinde İl Başkanı Bülent Gülbahar, ikinci başkan Sinan Karaer, İl Sekreteri Hayrettin Kızılkaya, Teşkilat Başkanı Hüseyin Karataş, Kadın Kolları Başkanı Müjgan Ayhan, Tanıtım Başkanı Hatice Yılmaz ile kurucu üyeler Veli Muslu, Mustafa Tutumlu ve Hikmet Samancı tarafından karşılandı.



Bartın için proje istedi



Başkan Akın, Türkiye Partisi&8217;ne başarılar diledi. Başkan Akın yaptığı konuşmada siyasi partileri, sivil toplum kuruluşlarını, kamu kurumlarını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduğunu belirterek &8220;Biz bugüne kadar belediyede yapılan hizmetler için teşekkür ediyoruz. Ve bu hizmetlerin üzerine yeni hizmetler koymaya geldik. Siyasi parti farkı gözetmeksizin hizmet ediyoruz. Eksikliklerimiz olabilir, hatalarımız olabilir, lütfen bizleri uyarın. Sizlerin de Bartın için projeleriniz varsa bunları iletin&8221; dedi.



Faydalı hizmetlerde beraberiz



Türkiye Partisi Bartın İl Başkanı Bülent Gülbahar da Başkan Akın&8217;ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek &8220;Siz Cemal Ağabeyimiz olarak kendimize yakın hissettiğimiz konumdasınız. Bizler burada doğduk, burada yaşıyoruz, hizmetlerimizin de gelecek nesillerimiz için olduğu bilincindeyiz. İnsanlar eserleriyle anılır. Sizin de güzel eserler ile anılacağınıza inanıyorum. Bartın&8217;a faydalı hizmetlerde sizi yalnız bırakmayacağımızı bilmenizi isteriz&8221; dedi.



Şener&8217;in kitabı hediye edildi



Belediye Başkanı Cemal Akın daha sonra belediyenin çalışmaları ve yeni projeler hakkında parti yöneticilerine bilgiler verdi. Parti üyelerinin sorularını da yanıtlayan Belediye Başkanı Cemal Akın&8217;a, Türkiye Partisi İl Başkanı Bülent Gülbahar tarafından Genel Başkanları Abdüllatif Şener&8217;in kitabı hediye edildi. Başkan Akın, samimi bir ortamda geçen ziyaretin anısına İl Başkanı Gülbahar ve parti yöneticileriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.


Editör: Pusula Gazetesi