Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig'de şampiyonluğunu geçtiğimiz hafta ilan eden Alaplı Belediyespor Cumartesi günü Çaydeğirmeni Belediyespor'a konuk olacak. Çaydeğirmeni Belediyespor'un kötü gidişatı camiada endişe yaratmıştı.

BANKOĞLU GELDİ, HERŞEYİ DEĞİŞTİRDİ

Çaydeğirmeni Belediyespor yönetimi kötü gidişata son vermek amacıyla takımın başına tecrübeli ve başarılı teknik adam Serkan Bankoğlu'u getirerek büyük bir adım attı. Bankoğlu ile oynadığı 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alan Çaydeğirmenispor Alaplı Belediyespor maçına iddialı hazırlanıyor.

Bankoğlu takımın başında çıktığı maçlarda Kozlu belediyepor'u sahasında 3-1, Kilimli Belediyepor'u deplasmanda 4-2, Akınspor ile sahasında 3-3 berabere kalırken son olarak deplasmanda Çaycumaspor'u da 4-0 gibi farklı skorla yenerek süper bir grafik çizdi, Çaydeğirmeni Belediyespor'a hayat verdi.

SIRADA ALAPLI BELEDİYESPOR VAR

Çaydeğirmeni Belediyepor Antrenörü Serkan Bankoğlu, Alaplı Belediyespor ile Cumartesi günü 14.00'da oynayacakları zorlu maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Bankoğlu "Çaydeğirmeni Belediyespor olarak son maçlarda aldığımız seri galibiyetlerle 28 puana ulaşarak kümede kalmayı garantiledik. Hafta sonu ligde şampiyonluğunu ilan eden rakibimiz Alaplı Belediyespor'u şampiyonluklarından dolayı kutluyorum" dedi.

"YENİLMEYECEK TAKIM YOKTUR"

Bankoğlu "Alaplı Bemlediyepor'un iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Ama yenilmeyecek takım yoktur. Bu haftaki maça çok iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Belediye Başkanımız Satılmış Gebeş'e galibiyet için söz verdik. Alacağımız galibiyeti başkanımıza armağan edeceğiz. Zor maç olacak bizim açımızdan ama kesinlikle kazanmak istiyoruz. Biz maça çok daha rahat çıkacağız. Tüm cefakar taraftarlarımızı Alaplı Belediyespor ile oynayacağımız maça davet ediyoruz. Öncelikle fair-play çerçevesi içinde mücadele edeceğiz, rakibimizden de aynı anlayışı bekliyoruz. İki takıma yakışır bir maç olacağını düşünüyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi