Samba yapmaya hazır olun!..


Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligi´nde mücadele eden Zonguldakspor´un, Brezilyalı futbolcu Sergio Custodio Olivera ile prensipte anlaştığı bildirildi. Celal İncekara Başkanlığındaki yeni yönetim Konya Şekerspor´un golcü oyuncu Hüseyin Küçük´ün ardından Göztepespor´da forma giyinen Sergio Custodio Olivera´yla anlaşarak ligin ikinci yarısına bomba gibi gireceklerini gösterdi. Zonguldakspor´un Eski Kulüp Başkanı ve Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Ramis Muslu´nun katkılarıyla transfer edilen Brezilyalı futbolcu Sergio, Ocak ayında başlayacak olan ara transfer döneminde resmi sözleşmeye imza atacak. Celal İnceka Başkanlığında ki yönetim, Zonguldakspor tarihinde bir ilki gerçekleştirerek Brezilya´lı bir oyuncuyu kadrosuna dâhil edecek.


Türkcell Süper Lig takımlarından Eskişehirspor, sezon başında giyen Brezilyalı futbolcu Sergio Custodio Olivera´yu transfer etmek büyük çaba harcamasına rağmen bunu başaramamıştı.


Konya Şekerspor´dan Gazi´yle görüşme sürdürülüyor


Zonguldakspor Yönetimi, yaptığı son toplantıda önemli kararlar aldı. Konya Şekerspor´dan Hüseyin Küçük´ün takım arkadaşı stoper Gazi´yle görüşmelerini sürdüren Yönetim, anlaşma sağladığı takdirde ara transfer döneminde Zonguldakspor´a imza atacak.


Bütün futbolcular sigortalanıyor


Celal İncekara Başkanlığındaki Zonguldakspor yönetimi aldığı kararla Zonguldakspor´da forma giyen bütün futbolcuların sigortalı yapılacağını bildirdi.

Aachean, kardeş kulüp ilan edildi


Zonguldakspor Yönetiminin uzun suredir devam eden karşılıklı görüşmeleri sonucu Zonguldakspor, Almanya&8217;nın Aachean takımıyla kardeş kulüp ilan edildi. Aachean takımının Zonguldak´ta ağırlanacağı ve daha sonra Zonguldakspor´un bu ülkeye giderek orada özel maçlar yapacağı kaydedildi.


Zonguldak Kulübü Başkanı Celal İncekara, "Takımın futbolcu teknik ve idari heyetin tüm alacak ve kalan taksitleri toptan Üzülmez maçı öncesi ödenecek. Prensipte anlaşmaya vardığımız oyuncularla Ocak ayında resmi sözleşme imzalayacağız ve ligin ikinci yarısında bambaşka bir Zonguldakspor izlettireceğiz" şeklinde konuştu.


Zonguldakspor Yönetimi, ayrıca hafta içi Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun´a nezaket ziyaretinde bulunacak.


Editör: Pusula Gazetesi