Zonguldak´ta dilencilik yaptığı belirtilen bir şahıs, 12 katlı iş merkezinin çatısına çıkarak intihar etmek istedi. 700 TL borcu bulunduğunu söyleyen şahıs, polislerin aralarında topladığı 600 TL ile ikna edildi.
Karabük´ün Safranbolu ilçesinden Zonguldak´a geldiği ve dilencilik yaptığı belirtilen Tevfik K. (27), 12 katlı iş merkezinin çatısına çıktı. Terasta korkuluklara tutunan şahıs, kendisini aşağıya sarkıttı. Piyasaya 700 TL borcu bulunduğunu söyleyerek kendisine yardım edilmesini isteyen Tevfik K., uzun süre polisler tarafından ikna edilmeye çalışıldı. Belediye başkanı ve valinin binaya gelmesini isteyen şahıs, polislerin aralarında topladığı 600 TL ile ikna edildi. Parayı alan Tevfik K., atlamaktan
vazgeçti. Aşağı indirilen şahıs, gazetecileri görünce kendisine yardımcı olunmadığını savundu. Bir anda yere yığılan ve titremeye başlayan Tevfik K.´ye, sara nöbeti geçirdiğinin tespit edilmesi üzerine hazırda bekleyen sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. Ambulansa bindirilen şahıs, ilk müdahalenin ardından Atatürk Devlet Hastanesi´ne götürülerek müşahede altına alındı.
Evli ve 2 çocuk babası olduğu belirtilen Tevfik K.´nin, tedavisinin ardından gözaltına alınacağı bildirildi.
Editör: Pusula Gazetesi