Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir gündemdeki sorunları görüşmek üzere Belediye Başkanı Mithat Gülşen´i makamında ziyaret ettiler.
Bazı sorunları görüşmek için Belediye Başkanı Gülşen´i ziyaret ettiklerini söyleyen Ticaret Odası Başkanı Rıfat Sarsık Çaycuma´ya 3 tane okul kazandıracaklarını söyledi. Bu konuda belediyeden arazisi konusunda destek istediklerini belirten Sarsık; "İlçemize bir Anadolu Meslek Lisesi, bir Sağlık Meslek ve bir tanede Fen Lisesi olmak üzere üç tane okul yapmak istiyoruz. Belediye Başkanımızda arsa konusunda yardımcı olacağını söyledi. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.
Çaycuma Esnaf Odası Başkanı Hayri Kandemir ise ziyarette eğitim ile ilgili güzel kararlar aldıklarını söyleyerek; "Biz de burada fırsat bulmuşken pazaryeri ve diğer sorunlarımızı gündeme getirdik. Ayrıca bu tür toplantıların her ay yapılmasını gündeme geldi. Bundan böyle sivil toplum kuruluşlarımız ve belediyemiz TSO Toplantı Salonu&[#]8217;nda her ay sorunları tartışmak amacıyla toplanacak. İnşallah ilçemiz için hayırlı olur diye düşünüyorum" diye konuştu.
Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen de oda başkanlarının eğitim ve diğer konularda önerilerde bulunduklarını söyledi. Gülşen; Çaycuma Belediyesi olarak eğitime destek veriyoruz. Belediye imar planlarımızda eğitim alanları yaratmak amacıyla tespitte bulanacağız. İlçemiz büyüdükçe ihtiyaçları da artıyor. Bu toplantıları düzenli olarak her ay yapacağız. 2010 yılı DSİ, karayolları, eğitim ve altyapı anlamıyla Çaycuma´nın ve vadinin yılı olacaktır" şeklinde konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi