Bölgesel Amatör Lig 6.grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Ereğli Belediyespor, ligin en önemli ve en kritik karşılaşmasında deplasmanda Kırşehir Belediyespor'a konuk oldu. Şampiyonluğun bir diğer adaylarından birisi olan Kırşehir Belediyespor yaklaşık 15 bin taraftarının önünde konuk ettiği Ereğli Belediyespor karşılaşmasından 2-0 galip ayrılarak büyük bir avantaj yakaladı.

Son 12 maçından 11 galibiyet, 1 beraberlik alarak haftaya lider giren temsilcimiz Ereğli Belediyespor, 4-1'lik Kastamonu Özel İdarespor maçının ardından Ankara'da 5 gün kampa girerek Kırşehir Belediyespor maçına hazırlanmıştı. İlk yarısı 0-0 tamamlanan maçtan 2-0 yenik ayrılan eflatun-beyazlı ekip şampiyonluk yolunda büyük bir darbe aldı.

Maçın 54.dakikasında Ereğli Belediyespor antrenörü Zafer Şahin maçın hakemi tarafından tribünlere gönderilmesi büyük tepkilere neden oldu. Bu sonuçla temsilcimiz Ereğli Belediyespor Kırşehir'de hem 12 maçlık yenilmezliğini kaybetti, hem de en önemlisi liderliği kaptırdı. Eflatun Beyazlı ekip 40 puanda kalırken, Kırşehir Belediyespor maç eksiği ile 39 puana çıktı, Bartınspor ise Yeniçağa galibiyetiyle 42 puanla liderlik koltuğuna oturdu.

Editör: Pusula Gazetesi