Zonguldak&[#]8217;ın Devrek ilçesinde 10 Ocak 2010 tarihinde gerçekleştirilen 33. olağan kongrede yeni oluşturulan Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kaymakam ve Belediye Başkanını ziyaret etti.
CHP İlçe Başkanı Şeref Aydınlı nezaretinde İlçe Kaymakamı Hüseyin Öner&[#]8217;i makamında ziyaret eden Yönetim Kurulu Üyeleri kongreden sonra yeni oluşturulan ekiple birlikte Kaymakam Öner&[#]8217;e yaptıkları çalışmaları hakkında bilgi vermek için nezaket ziyaretinde bulundu.
Kaymakam Öner ise CHP İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin göreve yeniden başlamalarından dolayı başarılar diledi. Daha sonra CHP&[#]8217;liler Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar&[#]8217;ı makamında ziyaret ederek yeni oluşturulan Yönetim Kurulu Üyelerinin yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdiler. Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, &[#]8221;CHP İlçe Başkanı Şeref Aydınlı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin kendilerine yaptıkları nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, yapılan genel seçimlerden sonra parti ayrımı yapmadan Devrek için neler yapabiliriz? Biz bunun hesabını yapıyoruz. İnanıyorum ki sizlerde ilçemiz için neler yapabiliriz? Diye düşünüyorsunuz. Amacımız el ele vererek Devrek&[#]8217;te üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yoktur.İlçemiz orman yönünden çok zengin olduğundan dolayı ilçemiz için Orman Fakültesi&[#]8217;ni getirmek için bütün gayretlerimizi sarf edeceğiz. Bizim için asker ve öğrenci vazgeçilmezler arasındadır. Bundan dolayı da özellikle öğrenci sayısını fazlalaştırmak için tüm imkanları seferber edeceğiz&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi