Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık&[#]8217;ı kar ile mücadelede yetersizlikle suçlayarak, &[#]8220;Lafla peynir gemisinin yürümeyeceğini&[#]8221; vurguladı.
Şahin, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık&[#]8217;ı sokak aralarındaki karları temizleyemediği için yetersizlikle suçladı. Ak Parti İlçe Başkanı Erol Şahin, sokakların ilk kar yağışıyla kara teslim olduğunu belirterek, Başkan Posbıyık&[#]8217;ın bunun hesabını kendi yandaş ve partililerine bile veremeyeceğini iddia etti.
Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin, yazılı açıklamasında, &[#]8220;2010 yılının ilk karı ile ilçemiz sokakları kara teslim olmuştur. Halk otobüsleri bugün itibarı ile hala hizmet vermekte zorlanmakta, esnaflar mahalle ve sokaklarında kendi çözümlerini oluşturmaktadırlar. Bu şartlar altında Sayın belediye başkanımıza sormadan edemiyorum, belediye önü tertemiz yapılmışken ara sokakların hali hangi zihniyetin ürünüdür? Halk günü ya da hesap verme günü diye adlandırdığı bu günde bunu hesabını nasıl verecektir? Sayın belediye başkanı kendi yandaş ve partililerine bile bunun hesabını verse bize yeter. Lafla geminin yürümediğini öğrenmiş olmasını temenni etmek geliyor artık elimizden&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi