Günay Çeyiz Mağazası tarafından geleneksel olarak düzenlenen dayanışma yemeği, firma işçileri tarafından düzenlendi. Tuzcular köyü mevkiinde bulunan Saft Otel&8217;de gerçekleştirilen yemeğe Günay Çeyiz Mağazası sahibi Kerem Günay ile Salih Günay, firmada çalışan personel ve aileleri katıldı. Yemekte konuşan Kerem Günay; &8220;Daha önce Günay Çeyiz dediğimizde firmada çalışanlar aklımıza gelirken, şu anda müşterilerimiz ve tedarikçilerimizle beraber çok daha geniş bir aile olduk&8221; dedi.


Bu yıl ki sürprizi işçiler yaptı


Yemeğin işçiler tarafından düzenlendiğini ifade eden Günay, bunun kendisi için sürpriz olduğunu ifade etti. Günay; &8220;Bu akşamki yemeği personelimiz organize etti ve bir anlamda da sürpriz yaptılar. Günay Çeyiz Firması olarak yılda 4 defa hem eğitim, hem de yemekli toplantılar yapıyoruz. Bu bizde bir gelenek haline geldi. Özellikle bu toplantılarımız müşteri memnuniyeti, kişiler arası iletişimi eğitim konusu yaparak gelişmeyi sürekli hale getiriyoruz.&8221; diye konuştu.


Bağımızı güçlendiriyoruz


Günay; &8220;Gerek eğitim, gerekse sosyal etkinlik çerçevesinde çalışanlarımızı bu tür toplantılarla yoğun çalışma temposuna daima hazır tutuyoruz. Stresli geçen çalışma ortamından bir az olsun uzaklaşmak için, bu tür organizasyonlarla hem bağımızı güçlendiriyor, hem de işçilerimize daha fazla kaynaşma fırsatı buluyoruz. Bu bir ekip işi ve sürekli omuz omuza olmak zorundayız. İşçilerimizde bu bilinçle hareket ediyor. Kendilerine teşekkür ediyorum&8221; şeklinde konuştu.


İşçiler Günay Çeyiz&8217;de mutlu


Patronlarına yemek düzenleyerek sürpriz yapan Günay Çeyiz çalışanları ise, Günay Çeyiz firmasında çalışmaktan gurur duyduklarını belirtti. Firma ekibine yeni katılan Burhan Makar, patronlarından, çalışma arkadaşlarından ve iş ortamından memnun olduğunu dile getirdi. Makar; &8220;Günay Çeyiz bir aile ve bende bu aileye katıldığım için mutluyum. Ekip olarak çalışıyoruz. Biliyoruz ki, firmamız çalışma ortamımızdan öte, bizim yuvamız&8221; ifadesini kullandı.


Editör: Pusula Gazetesi