Tüm yurdu etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle Çaycuma´da karla mücadele için belediye garajı, fen işleri, temizlik işleri ve park bahçeler personelinden oluşturulan ekipler, kar temizliği yapmak ve kar yağışının getirdiği olumsuzluğu gidermek için, gece sabaha kadar çalışmalarını sürdürdü.
Belediye Başkanı Mithat Gülşen, gece başlayan tuzlama çalışması sabaha kadar sürdü. Ayrıca oluşturulan ekipler ve iş makineleri ile kar temizleme çalışması yaptık" dedi.
Buzlanmaya karşı önemle almaya çalıştıklarını söyleyen Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen; "Başta Çaycuma Köprüsü olmak üzere, eski Pazaryeri, eski Devlet Hastanesi yokuşu, Arzum Sitesi&[#]8217;nden başlayarak hastane yokuşu, Barbaros Kutlutaş İlköğretim Okul yolu, eski Özel Çaycuma İlköğretim Yolu, İstasyon Bulvarı ve Korudüzü Caddesi yokuşu ile Bartın - Zonguldak Karayolu&[#]8217;nun belediyemiz sınırları içinde kalan bölümde tuzlama çalışması gerçekleştirdik" dedi.
Belediye Başkanı Mithat Gülşen, tuzlama çalışmalarının yanında, araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde ise oluşturulan ekipler ve iş makineleri ile kar temizleme çalışması yaptıklarını sözlerine ekledi.
Belediyenin buzlanma olan yollarda tuz dökme ve kar temizleme çalışması vatandaşlar tarafından memnunlukla karşılandı. Bu arada dün akşam başlayan kar yağışı nedeniyle, vatandaşlar cadde ve sokaklara çıkarak, hem kar topu oynadılar hem yürüyüş yaptılar.
Editör: Pusula Gazetesi