14-18 Şubat tarihleri arasında Zonguldak'ın ev sahipliği ile gerçekleştirilecek, Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde gerçekleştirilen Gençler Futsal Türkiye Şampiyonası Site Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenecek. Okullararası Genç Erkekler ve Kızlar Futsal Türkiye şampiyonasına 8 kız, 8 erkek olmak üzere toplam 16 takım katılacak.

HAKAN YÜKSEL VE EKİBİ HAZIR

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve ekibi Site Kapalı Spor Salonu'nda tüm hazırlıklarını tamamladı, müsabakaların başlamasını bekliyor. 4 gün sürecek olan Gençler Futsal şampiyonasının zevkli ve çekişmeli maçlara sahne olması bekleniyor.

ZONGLUDAK'TAN DÜNYA ŞAMPİYONASINA...

Okullararası Genç Erkekler ve Kızlar Futsal Türkiye şampiyonasında şampiyon olan kız ve erkek takımları 13-21 Mart tarihleri arasında İsrail Rishanlezion'da yapılacak olan Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil edecekler.

HAKEMLER EĞİTİMDEN GEÇTİ

Okullararası Kız ve Erkekler Futsal şampiyonası öncesinde Zonguldaklı hakemler de Gençlik Merkezi'nde yapılan toplantıda eğitimden geçti.

ERKEKLER: Muğla Özel Başarı Temel Lisesi, Antalya Atatürk Anadolu Lisesi, Kocaeli İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bursa İnegöl Spor Lisesi, Gaziantep Akkent Anadolu Lisesi, Sivas Ahmet Layık Spor Lisesi, Tokat Erbaa Merkez Anadolu Lisesi, Kayseri Arif Molu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımları yer alacak.

KIZLAR: Bursa BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi, Bursa İnegöl Spor Lisesi, Konya Spor Lisesi, İstanbul Büyükçekmece Ruhi Sarıalp Spor Lisesi, İstanbul Yahya Kemal Beyatlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erzurum Spor Lisesi, Giresun Spor Lisesi, Kocaeli Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi katılacak. Kız ve Erkeklerin şampiyonu Türkiye'yi Dünya şampiyonasında temsil edecek.

Editör: Pusula Gazetesi