Türkiye Muhtarlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Şerafettin Nas, İl Özel İdaresi ekiplerinin kar yağışı nedeniyle köylerde yapmış olduğu çalışmalar sonucunda kapanan köy yollarının olmadığını söyledi.
Kar yağışının köylerden çok merkezi etkilediğini belirten Nas, başta Vali Erdal Ada ve İl Özel İdaresi ekiplerine yapılan çalışmalardan ötürü teşekkür etti. Karla mücadele için köylerde aylar önce başlatılan çalışmaların faydasını gördüklerini belirten Nas; "Kar yağışları nedeniyle merkez ilçemizde yapılan çalışmalar devam ediyor. Kar yağışı nedeniyle kapanan köy yolumuz yok. Ben Sayın Valimiz başta olmak üzere İl Özel İdaresi ekiplerine yapmış olduğu çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Yapmış olduğu çalışmalarında köy yollarını açarak yardım ulaşılması gereken vatandaşlarımıza ulaşımı hızlandırdılar.
Biz de dernek olarak köy ve mahalle muhtarlarımızla her zaman iletişim halindeyiz. Olumsuz hava şartlarından etkilenen köylerimize yardımın biran önce sağlanması için şantiye şefleriyle de irtibat halindeyiz. Merkez ilçeye bağlı bütün köylerimizin yolları açıktık.
Köylerde karla mücadele için aylar öncesinden alınan önemler nedeniyle ulaşımda olumsuzluk yaşanmadı. Kar yağışı köylerden çok merkezi etkiledi. Köylerde hayat normal" şeklinde konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi