Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Sanayi Sitesinde yeni binasına taşınan İhsan Ulupınar&8217;a ait Ulupınar Makine Mühendislik İmalat Sanayi&8217;nin açılış törenine katıldı. Ak Parti İl Başkanı Yakup Ulupınar ve teşkilat mensuplarıyla birlikte işyerini gezerek inceleme yapan Milletvekili Tunç; Ulupınar Makine Mühendislik ve İmalat Sanayi&8217;nin Ulupınar ailesine ve Bartın&8217;a hayırlı uğurlu olmasını temenni ettiğini söyledi.


Daha çok işyeri istiyoruz


Milletvekili Tunç; &8220;Dünya küresel krizlerle boğuşurken bu gün Bartın&8217;da yeni işyerlerinin açıldığını görmek bizleri sevindiriyor. Bu işyerlerinin çoğalması için gayret gösteriyoruz. Teşvik yasasının uzatılmasını sağlayarak, sanayicimizin küresel krizden etkilenmemesi için gerekli her türlü tedbiri aldık ve bundan sonra da almaya devam edeceğiz. Küresel krizden Türkiye&8217;nin etkilenmesi için adeta dua eden, sürekli kriz tellallığı yaparak, ekonomideki güven unsurunu zedelemek isteyenlerin çabası boşunadır&8221; diye konuştu.


Bilgisayar ortamında kesim


Milletvekili Yılmaz Tunç; Türkiye&8217;nin Ak Parti iktidarı ile birlikte geleceğine güvenle bakan bir ülke haline geldiğini ifade ederek, &8220;2010 yılı, 27 çeyrektir büyüyen Türkiye&8217;nin küresel krizin etkilerinden sıyrılarak geleceğe çok daha güvenle baktığı bir yıl olacaktır&8221; şeklinde konuştu. İstenilen kalıplarda demir ve saç levhaların kesimini bilgisayar ortamında sağlayan makinelerle yeni yerinde üretime başlayan Ulupınar Makine ve Mühendislik İmalat Sanayi&8217;nin açılışına ayrıca Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Ünal Yurtbay, SP Parti yöneticileri, çok sayıda esnaf ve sanayici katıldı.

Editör: Pusula Gazetesi