Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Zonguldak İl Temsilcisi Harun Akın, Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova ve Karapınar Belde teşkilatlarına ziyaretlerde bulundu.
Akın, ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, TDH olarak il genelinde örgütlendiklerini belirterek, ´´Türkiye´de siyasete ve parlamentoya baktığımızda ülkenin sorunlarını çözemedikleri ve çözemeyeceklerini görüyoruz. Vatandaşımız da buna inanmıştır. Biz bu teşkilatı kurarak değişim olarak ortaya çıktık. Hepimizin çabasıyla Türkiye genelinde sahalara ineceğiz ve TDH önümüzdeki seçimlerde resmi olarak yerini alacak, iktidar olacaktır. Hükümet bu bölgeye hiç bir şey yapmadı. TDH, Zonguldak´ı ayağa kaldıracak harekattır. AK Parti´den iktidarı ve mühürü alacağız´´ dedi.
TDH İlçe Temsilcisi Fulya Kurtuluş Aydın da belde teşkilatlarını büyük ölçüde tamamlayarak binaların hazırlandığını ifade ederek, ´´Bu kadar kısa süre ve hızla teşkilatlanmada, halkın gösterdiği yoğun ilgi ve destek çok etkili olmuştur. Bu ilgi bizim daha büyük enerji ve azimle çalışmamızı sağlıyor. Halkımız TDH ile buluşmaktadır´´ diye konuştu.
Aydın, Saltukova Belde Temsilcisinin Selahattin Tetik, Karapınar´ın da eski CHP İlçe Başkanı Kadir Kahveci olduğunu kaydetti.
Editör: Pusula Gazetesi