Karadeniz Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yıldız Voleybol turnuvasında spor salonu olmayan Süleyman Demirel İlköğretim Okulu önce İlçe şampiyonu oldu daha sonra İl 4´sü olarak büyük başarıya imza attı.
Karadeniz Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yıldız Voleybol turnuvasında Süleyman Demirel İlköğretim Okulu İlçe´de nağmalup şampiyon oldu. İl şampiyonluğuna katılan okul burada oynadığı maçlar sonucunda İl 4´sü oldu.
Okullarında spor salonu bulunmayan ve okul bahçesinde toprak zeminde maçlarına hazırlanan Süleyman Demirel İlköğretim okulu Yıldız Voleybol takımının aldığı başarı hem okul yönetimini hemde Subaşı halkını sevindirdi. Zor şartlar altında maçlara hazırlandıklarını belirten Okul Beden Eğitimi Ööğretmeni Sertan KUZU şunları söyledi: " Öğrencilerim çok özverili bir şekilde turnuvaya hazırlandılar. Okulumuzda henüz spor salonu yok ama öğrencilerim ve ben yılmadık turnuvaya okul bahçesinde çalışarak hazırlandık. Turnuvada İlçe´deki maçlarımızın hepsini kazandık nağmalup şampiyon olduk. İl şampiyonluğu için mücadele ettik ve Zonguldak İl 4.sü olduk. Ben özverili bir şekilde çalışan öğrencilerimi kutluyorum."
Editör: Pusula Gazetesi