Erdemirpor boks takımındaki sporcuların, Gençler Türkiye Boks Şampiyonası ile Yıldızlar Türkiye Boks Şampiyonası´nda Ereğli´yi temsil edeceği bildirildi.
Erdemirspor boks takımı antrenörü Yusuf Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, her 2 şampiyonaya toplam 4 sporcu ile katılacaklarını söyledi.
Amaçlarının, ilçeyi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirten Öztürk, şöyle dedi:
´´Karabük´te 25-30 Ocakta düzenlenecek Gençler Türkiye Boks Şampiyonası´na 4, 1-6 Şubatta Zonguldak´ta yapılacak Yıldızlar Türkiye Boks Şampiyonası´na ise 1 sporcu ile katılacağız. Üç ay önce başladığımız planlı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gençlerde 60 kiloda Burak Özdemir, 64 kiloda Uğur Aktaş, 81 kiloda Okan Akkaya ve 91 üzeri kiloda Baran Demirçin, yıldızlarda 63 kiloda Ali Haydar Kılınç´ın rakipleri ile mücadele edecek. Şampiyonalarda en iyi dereceyi elde ederek ilçeye madalyalarla dönmeyi hedefliyoruz.´´

-MİNİK SPORCU KURSU-

Öztürk, kulüp bünyesinde oluşturacakları kurslarla minik sporcular yetiştireceklerini ifade ederek, ´´Haftada 4 gün olacak kursumuza 1998-99 doğumlu öğrenciler alınacak. Çocuklarını kayıt ettirmek isteyen aileler Erdemir Spor Kulübü´ne müracaat edebilir, 329 62 87 nolu telefondan bilgi alabilirler´´ dedi.
Editör: Pusula Gazetesi